Založ si blog

Juraj Baleja – Podpredseda NfS o.z :vyjadrenie k aktuálnym témam

Vyhrážky ,teror a amatérsky prístup predsedu vlády

Poslanec SaS Peter Cmorej tvrdí, že premiér sa vyhrážal pádom vlády. „Buď bude pokuta pre zdravotnícke zariadenia, alebo nebude vláda, mali sme si vybrať“.

Takéto privilégiá žiada Igor Matovič ,od svojich koaličných partnerov ,ktorí sú aj napriek tomu proti niektorým opatreniam.
Je možné ,že sa nedokážu postaviť jeho koaličný partneri a vyvodiť dôsledky ,ktoré môžu ohroziť ,aj koalíciu všeobecne. Záleží im vôbec na občanoch SR? Takýto prístup nasvedčuje ,že čoskoro sa budú diať veľké veci. Príde pád vlády a zatýkanie najvyšších predstaviteľov vlády SR?
——————————————————————————-
V nemocniciach sa hromadia pacienti s veľkými bolesťami ,ktorí čakajú na operácie.

Hanba! Všetci zdravotníci česť (výnimkám) ,ktorí sa podieľajú na tejto fraške a neprijímajú pacientov s bolesťami ,ktorým uľahčí situáciu iba nasledovná operácia. By si mali spytovať svedomie a zároveň dostať hodinovú výpoveď. Nemáte rešpektovať vládu ,ale občanov a hippokratovú prísahu. Záverečný úryvok z hippokratovej prísahy:

“Ak budem túto prísahu dodržiavať a poriadne spĺňať, nech sa mi dožičí žiť navždy šťastne, nech sa dožijem úcty všetkých ľudí a nech sa radujem z plodov svojho umenia. Ak ju však poruším či poškvrním, nech sa mi stane pravý opak.“

Potom je už nad slnko jasné, že ľudia umierajú a budú umierať.
——————————————————————————-
História sa opakuje..

Eduard Chmelár a Luboš Blaha ,boli zjavne vyhodení z Akadémie Policajného zboru nariadením kompetentných ,ktorí dobre vedia ,že sú pre nich hrozbou. Zároveň môžu byť nápomocní znalosťami a skúsenosťami ,ktorými disponujú. Či už pre samotnú verejnosť, v témach sociálnych vied i politológie.

Každý doterajší diktátor (vodca) sa bál vzdelaných ľudí. Buď si ich vzal k sebe alebo im dal stopku. Myslím ,že tu nieje o čom premýšľať. Vitajte v dobe ,kde sloboda zomrela, vzdelanie je zanedbané ,lekári sú vrahovia , policajti esesáci a občania sú len obyčajní otroci a pokusné králiky svetových elít 21. storočia.
——————————————————————————-
Ministerka spravodlivosti KOLÍKOVÁ vyvolala rozruch na verejnosti.

Jej účinkovanie v televízii RTVS v seriáli
“Na pumpe” a jej vystupovanie prekročilo vsetky hranice, slušnosť a ľudskosť. Takto verejne zneužiť smrť človeka ,je nemorálne a neľudské. Rodina zosnulého zažíva skutočne peklo a ministerka spravodlivosti ,si vraždu Milana Lučanského neberie veľmi k srdcu.
Už mi je jasné ,že ministerka spravodlivosti nemá ani šajnu o vykonávaní funkcie ministerky a prehľad zákonov ,ktoré sama neovláda a sústavne porušuje. Keďže to je ďalšia bábková herečka ,ktorá nemá v sebe kúsok hanby a štipku úcty ,k zosnulým. No najkrajšie je to ,že “Reklamná Televízia Vládnych Sra*iek” (RTVS) podporuje politické hyeny a zároveň ich propaguje. Za toto platíme koncesionárske poplatky.
——————————————————————————-
Frajer na záver dnešného dňa.

Minister obrany Naď ,sa opäť vyhráža ľudom. Zjavne majú strach ,pred vlastným národom. Dni keď sa bude testovať ,po celej krajine. Bude Hlas-SD zbierať podpisy na referendum. Uvidíme ako ,sa polícia vysporiada s členmi hlasu ,ktorí pôjdu zbierať podpisy. Fašistické praktiky zjavne neskrývajú. Práve naopak! Čoho sme sa dožili ,keď už aj samotný politici zneužívajú právomoci a trestajú vlastný národ? Je toto skutočná genocída ľudstva? Dočkáme sa spravodlivosti a vrátime život do pôvodného stavu?

Nábor nových členov do NfS o.z

18.01.2021

NÁBOR ČLENOV DO NfS o.z Členstvo: Riadne členstvo Členstvo pre DETI a MLÁDEŽ RIADNE ČLENSTVO NfS: PODMIENKY ČLENSTVA v občianskom združení Národný front Slovenska o.z Vyplnenie všetkých povinných údajov na predpísanom tlačive prihlášky, vlastnoručný podpis a zaslanie na adresu združenia – NfS o.z., Krosnianska 45, 040 22 Košice Zaplatenie úvodného členského [...]

Tento akútny stav si vyžaduje zodpovednosť a odborný prístup skutočne orientovanej politiky a ich zástupcov.

18.01.2021

Ako občan SR a podpredseda NfS o.z ,vyhlasujem výberové konanie pre členov, zástupcov ,občanov ,aktivistov a všetkých vlastencov ,ktorým nieje a nebude ľahostajný osud našej krajiny. Výberové konanie a príslušné témy ,ktoré môžu zlepšiť, či prípadne vyriešiť danú situáciu. Hľadáme ľudí ,ktorí sú schopní a skúsený v danej oblasti. Podrobnejšie [...]

Odkaz pre všetkých občanov ,vlastencov a sympatizantov NfS o.z

18.01.2021

Vážení občania, Slováci a slovenky, sympatizanti ,priatelia a známy. Rok 2021 sa začal a sním ,aj nové výzvy! Ako sme sľúbili a zaviazali sa na prelome roku 2020/2021 ,že po novom roku začneme ďalej budovať imunitu národa a ochranu pred škodcami ,ktorí demontujú právny štát ,našu krajinu a s ňou ,aj naše práva a slobody občanov. Prvý krok som urobil dnes ja osobne a [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 5298x
Priemerná čítanosť článkov: 1325x

Autor blogu

Archív