Založ si blog

Odkaz pre všetkých občanov ,vlastencov a sympatizantov NfS o.z

Vážení občania,

Slováci a slovenky, sympatizanti ,priatelia a známy. Rok 2021 sa začal a sním ,aj nové výzvy! Ako sme sľúbili a zaviazali sa na prelome roku 2020/2021 ,že po novom roku začneme ďalej budovať imunitu národa a ochranu pred škodcami ,ktorí demontujú právny štát ,našu krajinu a s ňou ,aj naše práva a slobody občanov.

Prvý krok som urobil dnes ja osobne a to tým ,že som zaslal dôležitú správu Eurospkej komisii a inštitútom pre ľudské práva a slobody občanov. Uistili má ,že odpoveď dostanem do 3 pracovných dní a pri informáciách ,ktoré sú vážnejšieho charakteru môžem čakať dlhšie. Taktiež som v kontakte s p. Adrianou Krajníkovou a poprosil som ju o pomoc ,pri vypracovaní trestného oznámenia na vládu Igora Matoviča ,ktoré chcem podať u nás i do Štrasburgu. Čo je dobre ,že už to priznanie ministra obrany Jaroslava Naďa ,kde osobne dokázal pravosť lekárskej správy a dokumentácie, v prípade vraždy M. Lučanského poukazujú na zatajovanie skutočnosti a na spáchaný obludný zločin ,ktorý nemá obdoby v histórii SR. Preto pevne verím a silno dúfam ,že túto správu EK nebude ignorovať a začne sa zaoberať, aj vládou Igora Matoviča a zneužívaniu právomoci ,voči nám občanom.

Druhý krok sme spravili spoločne v NfS o.z a začali sme riešiť “zjednotenie národných síl” a po ukončení diskusie a prípadných návrhov riešení uzavrieme spoluprácu a zverejníme jej priority a obsah. Už čoskoro!

Tretí krok je pozvanie a zasadnutie
“Národného krízového štábu” respektíve pod vedením “Slovenské Národné Fórum (SNF)” ,ktoré vyzýva národne orientované subjekty a ich zástupcov ,ku zasadnutiu a riešeniu situácii v blízkej budúcnosti. Ja som súhlasil a pridal som návrh riešení, ktorý bude odprezentovaný ,aj verejnosti v najbližšom čase. Presnejšie budem zdieľať na stránke konečne stanovisko a návrh ,ktorý som predložil pre vytvorenie Ľudového snemu SR.

Štvrtý krok je aktívne vyhlasovať konkurzy a vstup do členstva v NfS o.z ,kde budeme spoločne ,aj diskutovať a poukazovať na dôležitosť členstva a podpory z každej strany ,ktorá cíti hrdosť a má vlastenecký pohľad k vlasti ,v ktorej žije.

Toto sú aktuálne priority ,ktoré je nutné spoločne vykonštruovať tak ,aby sme mohli začať tvoriť a brániť naše spoločne záujmy a hodnoty ,ktoré rešpektujeme a žijeme v našej krajine. Sme v 1.línii! Spoločne dokážeme čeliť ,aj politickým špičkám a vlastizradcom ,ktorí zneužili našu dôveru a právomoci ,ktoré sme im dali my občania.

S pozdravom Juraj Baleja – Podpredseda NfS o.z

Národ postav sa! 🇸🇰

Juraj Baleja – Podpredseda NfS o.z :vyjadrenie k aktuálnym témam

18.01.2021

Vyhrážky ,teror a amatérsky prístup predsedu vlády Poslanec SaS Peter Cmorej tvrdí, že premiér sa vyhrážal pádom vlády. „Buď bude pokuta pre zdravotnícke zariadenia, alebo nebude vláda, mali sme si vybrať“. Takéto privilégiá žiada Igor Matovič ,od svojich koaličných partnerov ,ktorí sú aj napriek tomu proti niektorým opatreniam. Je možné ,že sa nedokážu [...]

Nábor nových členov do NfS o.z

18.01.2021

NÁBOR ČLENOV DO NfS o.z Členstvo: Riadne členstvo Členstvo pre DETI a MLÁDEŽ RIADNE ČLENSTVO NfS: PODMIENKY ČLENSTVA v občianskom združení Národný front Slovenska o.z Vyplnenie všetkých povinných údajov na predpísanom tlačive prihlášky, vlastnoručný podpis a zaslanie na adresu združenia – NfS o.z., Krosnianska 45, 040 22 Košice Zaplatenie úvodného členského [...]

Tento akútny stav si vyžaduje zodpovednosť a odborný prístup skutočne orientovanej politiky a ich zástupcov.

18.01.2021

Ako občan SR a podpredseda NfS o.z ,vyhlasujem výberové konanie pre členov, zástupcov ,občanov ,aktivistov a všetkých vlastencov ,ktorým nieje a nebude ľahostajný osud našej krajiny. Výberové konanie a príslušné témy ,ktoré môžu zlepšiť, či prípadne vyriešiť danú situáciu. Hľadáme ľudí ,ktorí sú schopní a skúsený v danej oblasti. Podrobnejšie [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 5288x
Priemerná čítanosť článkov: 1322x

Autor blogu

Archív